Ada i ryggløs topp

Tegne mønster på forespørsel

Av og til kommer det forespørsel (eller jeg tilbyr meg selv) på å lage et spesifikt mønster. Denne gangen var det en syglad dame som hadde fått en skisse fra sin datter på en topp hun hadde så lyst på. Jeg kunne ikke dy meg for å ta utfordringen og tegnet et mønster. Denne typen rygg er virkelig ikke lett å få til pent, hverken å tegne eller tilpasse til den personen som skal ha plagget.

En av mine testsyere – Karin Løvhaug – tok også utfordringen og testsydde toppen til sin datter Ada. Hun er jo en smashing modell så det ble veldig bra bilder også da. Veldig gøy prosjekt, men jeg vet ikke om jeg ferdigstiller dette mønsteret for salg enda – tiden vil vise 🙂

Denne skisse fikk jeg tilsendt .
Og denne skisse laget jeg og så var det bare å gå igang og konstruere mønster.
Illustrasjonen her viser hvor utfordringen var med dette mønsteret.
Denne har en annen av testsyerne – May Britt Sødal testet. Ble veldig fin den da.
Utfordringen med dette mønsteret var ryggen. Det ble veldig skrått ned langs ryggen og dermed hadde stoffet en tendens til å strekke seg og plagget ble litt for stort bak..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *