Bilde Silya Mamma

SILYA Mammakjole blir til

Dette prosjektet startet med at min datter var gravid og ønsket seg en mammaklær i sommervarmen. Mitt tredje barnebarn <3

Jeg tenkte at det var en smart ide å lage et tillegg til Silya kjole slik at den kunne fungere med voksende mage. Som topp laget jeg et tilsvarende forstykke til Lilja topp og hacket også et av mine buksemønster slik at det kunne fungere som shorts.

Disse forsøkene ble jo veldig vellykket og spesielt kjolen fikk mange gode tilbakemeldinger så tegnet jeg et nytt forstykke til Silya kjole og skaffet meg en fantastisk gjeng gravide testsyere som gjorde en flott jobb og slik ble mønsteret til Silya i Mammaversjon til.

Det var en veldig artig prosess og veldig hyggelig med alle de fine mammamagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *