Nytt design på sybeskrivelsene

I dag er en gledens dag 😊
Endelig har jeg fått litt hjelp av en designer og gjort mye jobb selv for å oppgradere utseende på sybeskrivelsene. De er fortsatt omfattende og grundige, men har fått et løft med utseende, flere gode bilder og ikke minst tydelige illustrasjoner på alt det sytekniske. Jeg har også endelig bestemt meg for å slutte å printe mønstrene og sybeskrivelsene selv, men heller overlate det til et trykkeri. Det blir så bra !

De tidligere mønstrene vil også etter hvert få det nye designet, men jeg har ikke råd til å kaste alt jeg har fra før, så en periode må vi nok leve med at noe er av gammelt design. Men så snart jeg har tid og råd så skal også alle de tidligere mønstrene oppgraderes.

Jeg er godt fornøyd med resultatet og håper dere også vil like det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *