Redesign skittentøyskurv

Redesign – trist skittentøyskurv

Skittentøyskurver kan være skikkelig kjipe greier og det er vanskelig å finne noe å kjøpe som er noe særlig fint. Så da min datter ønsket seg en ny kurv og jeg absolutt ikke kunne finne noen fine å kjøpe, måtte jeg vri hodet litt for å prøve å finne på noe alternativt.

Jeg endte opp med å kjøpe en skikkelig kjipt men billig kurv på Europris og kledde den med et fint stoff som passet bra hjemme hos henne. 

Og hvordan gjorde jeg det ? 

Jeg laget en sirkel med samme omkrets som toppen av en plate vi hadde liggende og monterte den på bunnen. Så sydde jeg en tupe i samme omkrets som plata og toppen. Stiftet stoppet fast til bunnen under og brettet stoffet over kanten oppe og sydde den fast med håndsøm og sterk tråd.

På lokket klippet jeg av den buen og snudde lokket opp ned. Trekket til lokket sydde jeg etter samme prinsipp som en pillehatt og tredde trekket på ringen som var igjen av plastlokket.

Voila – ferdig fin skittentøyskurv 🙂 

Jeg sydde også en indrepose i vokset stoff med et håndtak som lett kan tas ut når klærne skal vaskes – praktisk .

Veldig artig prosjekt !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *