Cora skjørt

Skjørt må man ha ..

Et omsalgskjørtet hadde jeg lyst til å lage lenge og nå var tiden inne til å tegne et. Ville gjerne lage noe som stakk seg litt ut , så da valgte jeg å lage en asymmetrisk front, men det kan jo selvfølgelig også sys med rett kant foran. Skjørtet på det øverste bildet er sydd i en stretch cord fra Trollsy . Jeg elsker cordfløyel og dette stoffet er bare helt herlig og jeg liker også fargen veldig godt.

Bla bla Ingebjørg sitt skjørt … i lin
Dette mønsteret er jo tegnet for faste stoffer så her kan man boltre seg fritt blandt mange fine stoffer og i og med at det er litt hold i stoffet, så får man jo litt hjelp til å forme firguren litt også. Gjør ikke noe det …Dette Cora skjørtet har jeg sydd i en helt nydelig ull, fast stoff, fra Abbys Tekstiler . Her har jeg satt på possepoilerte baklommer i stedet for påsydde baklommer slik det er på mønsteret. Det blir så pent. Lover å komme tilbake å lage et innlegg om hvordan man gjør det etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *