Lilja topp, t-skorte

Testsying Lilja topp

Tina Opdal i sin Lilja topp
Tina Opdal i sin Lilja topp

For å kunne lage og gi ut mønster er jeg helt avhengig av min superflotte gjeng med testsyere. Jeg er så uendelig takknemlig for at de gang på gang leverer flott søm og gode tilbakemeldinger om mønsteret som testes. I denne runden var det Lilja topp/t-skjorte som skulle i ilden. Før testing denne gangen hadde jeg selv sydd denne til meg selv i veldig mange varianter før jeg bestemte meg for å gi det ut, så mønsteret var veldig gjennomarbeidet, men alikevel skal det jo testes i alle størrelser og generelt sjekkes. Noe av det som tar mest tid med å lage nye mønster er å skrive en god sybeskrivelse og lage bilder til den. Sybeskrivelsen må også korrekturleses og der har jeg min supre tester Tina Opdal som er veldig god i norsk.

Den flotte Lilja toppen på bildet øverst er det Meghan Keder, også en av de flotte testerne, som har laget i et nydelig stoff fra Abbys Tekstiler hvor forøvrig Meghan også jobber.

Jeg vet ikke hvor mange Lilja topper jeg har sydd, men det er mange.. På dette bildet så har jeg på en genser sydd i french terry fra mønsteret til Lilja. Nydelig bakgrunn fra en fergetur i Lofoten .

Det som gjør denne toppen til noe helt spesielt er den fine Lilje-utringingen. Den er ikke spesielt vanskelig å sy, men litt nøyaktig må man være for å få den pen. Jeg skal lage et innlegg om hvordan man syr pene avslutninger med belegg i stretch stoffer senere. Det er en kunnskap som er kjekk å ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *