Virpi jakke

Høst = Virpi jakker

Jeg kan ikke fortelle ofte nok hvor mye jeg elsker disse Virpi jakkene. Jeg har sydd minst 10 av dem til forskjellig bruk og nå på høsten og vinteren er det jo de som er sydd i ull som er favorittene. Den til venstre på det øverste bilde er sydd i en herlig herlig og tykk ullstrikk jeg kjøpte i Danmark og den til høyre er en ulljacquard som jeg ofte bruker til litt penere bruk.

Dette bildet er tatt på stranda i Bleik i Lofoten. Helt nydelig opplevelse å gå kveldstur med hundene der når havtåka kom sigende .

Denne grå er litt lengre enn mønsteret. Jeg forlenget mønsteret med 15 cm og la også til innsnitt i ryggen for å få litt mer fasong bak. Jeg synes den ble litt posete bak når den ble såpass lang. Elsker denne jakka ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *